Infomomenten voor nieuwe leerlingen

Op donderdag 19 mei organiseren we vanaf 19u (eetzaal) een infomoment voor alle toekomstige leerlingen van het derde jaar. De leerlingen van onze Middenschool ontvangen hierover alle informatie en concrete afspraken.

Ook nieuwe leerlingen (niet ingeschreven in GO!MAD) zijn uiteraard welkom.  Indien u nog geen contact opnam met de school vragen we uw aanwezigheid te bevestigen via secretariaat.ka@kad.be  U ontvangt per kerende het programma.

 

Op 15 mei gaat de Ros Beiaardtriatlon door. Op die dag (14u – 17u) is het ook mogelijk om onze school te bezoeken (ingang Geldroplaan). We maken graag tijd om in een persoonlijk gesprek de studierichting(en) van uw keuze toe te lichten. We zorgen ook voor een rondleiding op het schooldomein.  Wie op 15 mei wil langskomen vragen we om bij voorkeur een berichtje te sturen, met vermelding van de studierichting waarvoor mogelijk gekozen wordt,  naar secretariaat.ka@kad.be.  Op die manier kunnen we ervoor zorgen dat we u met de betrokken vakleerkrachten in contact kunnen brengen .   Ook zonder inschrijving bent u uiteraard van harte welkom.