GO! Atheneum Dendermonde levert 4 finalisten voor olympiades

finalisten

Magie met chemie
Tijl Dhondt uit de 6 wetenschappen-wiskunde  en Matheo Van Esser uit de 6 Latijn-wiskunde mogen naar de finale van de chemie-olympiade. Karen Goubert, leerkracht chemie aan het GO! Atheneum Dendermonde is bijzonder trots en tevreden: “Wat een schitterend resultaat voor onze school! We leveren maar liefst 2 finalisten, dat wil zeggen dat ze bij zowat de 20 beste van Vlaanderen zijn. Deze leerlingen zijn dat ook bijzonder gepassioneerd voor chemie en ik heb ze zo goed mogelijk begeleid bij de voorbereiding van de eerste en tweede ronde van de olympiade. Nu nog eens alles geven voor de finale!” 

Bio met brio
Ook voor de biologie-olympiade is er een finalist uit het GO! Atheneum Dendermonde: Sander Goossens uit de 6 Latijn-wiskunde. Leerlingen met een passie voor wetenschappen zijn blij dat ze via de school kunnen deelnemen aan wedstrijden en uitblinken in hun lievelingsvakken. 

Wiskundig whizzkid
Hij zit nog maar in het derde middelbaar en is nu al de finalist van het jaar: Casper Faulconer uit 3 wetenschappen-wiskunde mag voor het GO! Atheneum Dendermonde naar de finale van de wiskunde-olympiade! Wat een ongelooflijke topprestatie!