Eetavond 19 november 2021: update afspraken

eetavond

Geachte ouders
Beste leerlingen

Zoals jullie weten organiseren onze zesdes vrijdagavond hun eetavond.  Wij zijn blij dat we dit kunnen laten doorgaan, maar wensen iedereen te informeren omtrent enkele aangescherpte veiligheidsmaatregelen en bijkomende afspraken.

Wie is ingeschreven, betreedt de school langs de glazen deuren (Geldroplaan), waar net achter de ingang de handen ontsmet worden en de controle van het Covid Safe Ticket (CST) zal gebeuren. We vragen om uw identiteitskaart alvast klaar te houden om een vlotte doorstroming mogelijk te maken. Vervolgens gaat u rechts de trappen op en volgt u de juiste wegwijzers (traject hangt af van het feit of u reeds eetkaartjes in uw bezit hebt). Ter plaatse kan enkel cash worden betaald.

We passen op de eetavond reeds de verstrengingen toe die in de maatschappij ingaan vanaf zaterdag. Dit betekent dat we verwachten dat elke aanwezige een mondmasker draagt. Het mondmasker wordt enkel aan tafel afgezet.

Om de luchtkwaliteit, die we monitoren met meerdere CO2-meters, onder controle te houden, ventileren we de ruimte maximaal. Gelieve er rekening mee te houden dat we dus met open ramen werken. Het is tevens uiterst belangrijk dat het gekozen tijdslot gerespecteerd wordt.  We beperken per tijdslot immers het aantal aanwezigen in de eetzaal. We verwachten dat iedereen die aangaf omstreeks 17.45u. te komen eten, ten laatste om 18u aanwezig is.  Wie ervoor koos omstreeks 19.15 u. te komen eten, vragen we om niet vroeger te arriveren en bij voorkeur eerder omstreeks 19.30 u.  (of iets later) langs te komen, zodat er opnieuw voldoende zitplaatsen zijn en we onnodige wachtrijen kunnen vermijden.

Voor de personen die zijn ingeschreven maar onder de huidige omstandigheden liever niet aanwezig zijn, voorzien we de mogelijkheid de bestelling af te halen. Gelieve in dat geval ten laatste vrijdagmiddag een bericht te sturen naar eetavond@kad.be. De bestelling zal tegen het uur dat u doorgeeft, klaargemaakt worden en kan in open lucht afgehaald worden. In dat laatste geval kan u op de speelplaats aan de deur van de keuken terecht.

Bijzondere tijden, brengen bijzondere maatregelen met zich mee. We hebben er vertrouwen in dat u begrip kan opbrengen voor deze bijkomende afspraken.

De zesdes kijken uit naar hun eetavond en zijn  alvast volop bezig met de voorbereidingen.

Met vriendelijke groet