Algemene inlichtingen: schema boekenophaling per jaar en studierichting

1 september nadert met rasse schreden, we hopen dat jullie volop genoten hebben van de voorbije vakantie en stilletjes aan opnieuw in ‘schoolmodus’ komen. Wij zijn er alvast klaar voor jullie vol frisse moed (opnieuw) voltijds te mogen verwelkomen!

 

In bijlage vinden jullie nogmaals de brief met enkele algemene praktische afspraken voor de start van het nieuwe schooljaar. Het afhalen van de boeken gebeurt volgens. Indien op de voorziene datum de leerling de boeken niet kan ophalen, vragen we om zo mogelijk een familielid/vriend/vriendin/….in te schakelen. Om alles organisatorisch vlot te laten verlopen,  kan u de voorschotfactuur van 150 euro overschrijven op het nummer BE81.0689.0530.0724 met vermelding van de naam en de voornaam van de leerling. Indien u deze overschrijving deze week nog volbrengt, vragen we u een afschrift mee te brengen op de dag van de boekenophaling. Desgewenst kan u de dag zelf ook met cash of bancontact betalen. Ook gespreide betaling is mogelijk.

Bij het ophalen van de boeken wordt een mondmasker gedragen. Begin volgende week ontvangen al onze leerlingen meer informatie over de veiligheidsmaatregelen die gelden vanaf 1 september.

Heeft u nog vragen van praktische aard, aarzelt u dan niet contact op te nemen met ons leerlingensecretariaat op het nummer 052/25.17.74. Wij helpen u graag verder!