Inschrijvingen

Voor leerlingen van GO!MAD

De leerlingen en ouders ontvangen nog dit schooljaar alle informatie omtrent het studieaanbod en de wijze waarop dient ingeschreven te worden. We voorzien een infoavond op 4 mei 2023 om 19.00 u. voor alle leerlingen die instappen in het derde jaar.

Voor nieuwe leerlingen

Leerlingen die nieuw zijn op onze scholencampus nemen contact op met de school. Dit kan via secretariaat.ka@kad.be of telefonisch 052/25.17.88. Wij maken vervolgens graag tijd om alle nuttige informatie langs de meest passende weg te verschaffen.

Indien er nog geen contact plaatsvond, zal de school de ouders contacteren om de werking toe te lichten en een antwoord te geven op alle vragen.  De inschrijving zal worden bevestigd (onder voorwaarde dat de nodige documenten kunnen worden voorgelegd).
 

Op 3,4 en 5 juli maar ook van 16 tot en met 24 augustus zal onze school op weekdagen toegankelijk zijn voor nieuwe leerlingen en hun ouders van 9.00 u. tot 12.00 u en van 13.00 u. tot 16.00 u. Wie vragen heeft of een rondleiding wenst, kan via eenvoudige mail naar secretariaat.ka@kad.be zich op één van deze dagen inschrijven. Voor een inschrijving op een andere moment, vragen we u vooraf contact op te nemen.

Wat heeft de school (op een later moment) zeker nodig van elke nieuwe leerling?

  • Kopie Identiteitskaart
  • Attest schooljaar 2022-2023
  • Ondertekend inschrijfdocument (akkoord met schoolreglement en pedagogisch project)

Bij de inschrijving zal je gevraagd worden om zowel ons schoolreglement, met bijlagen, als het pedagogisch project van het GO! voor akkoord te ondertekenen. De school garandeert dat alle leerlingen die zich in de maand juli aanbieden ook effectief kunnen worden ingeschreven.

Inschrijfformulier

Algemene inlichtingen

Aarzel niet ons te contacteren.  Wij helpen u graag verder!