Op 17 oktober bezoeken al onze derdes en vierdes talen, in het kader van de lessen T@@lent FilmFest Gent.  Begeleiders van dienst zijn de dames Baete, Maes, Roelandt, Vermaesen en Vosters.

 

Gerelateerde afbeelding


Donderdag 18 oktober is YOUCA ACTION DAY, en dan engageren al onze vierdes talen zich, samen met 15.000 andere jongeren, om één dag te werken voor het goede doel.  Het loon dat zij verdienen gaat integraal naar projecten van geëngageerde jongeren wereldwijd.

The sky is the limit! Go for it youngsters and make us proud!

 

Ook voor onze zesdes wordt 18 oktober een dag om naar uit te kijken.  In het kader van de lessen Nederlands zakken zij af naar CC Belgica voor een opvoering van 'Het bezoek' door De Rovers & Muziektheater Transparant.  De leerkrachten Nederlands begeleiden.

 

Vrijdag 19 oktober is het aan onze vijfdes om andere oorden te verkennen.  Zij nemen een Frans 'taalbad' in de prachtige cultuurstad Lille.  Mevrouw Louagie en meneer D'Haene stimuleren hun pupillen om in dialoog te gaan met de 'Krawaten'!

Gerelateerde afbeelding

 

 

En wat is er beter dan de dag af te sluiten met een lekkere maaltijd op de eetavond van de zesdes?!

Ook zin in vol-au-vent of kippenballetjes in tomatensaus met verse frietjes?  Of toch eerder trek in ultra gezonde, vegetarische spaghetti? Alles 'te krijg' tegen democratische prijzen in het schoolrestaurant.  De deuren gaan open vanaf 18.30u!